Cum sa te imbraci elegant cu bani putini

Daca vrei sa te imbraci elegant cu bani putini, nu trebuie sa renunti la stilul tau personal. Poti sa gasesti haine de dama frumoase si accesibile, daca stii unde sa cauti si cum sa le asortezi. Iata cateva sfaturi pentru a-ti crea tinute elegante fara sa cheltuiesti o avere.

Rochii de dama.

Rochiile sunt piese versatile, care se potrivesc oricarui sezon si oricarei ocazii. Poti sa alegi rochii simple, uni, pe care sa le accesorizezi cu bijuterii, curele, esarfe sau palarii. Sau poti sa optezi pentru rochii cu imprimeuri, care atrag atentia si nu necesita multe accesorii. Rochiile midi sau maxi sunt ideale pentru un look elegant, dar poti sa porti si rochii scurte, daca le combini cu dresuri sau colanti dama.

Pantaloni dama.

Pantalonii de dama sunt o alta optiune practica si eleganta. Poti sa alegi pantaloni clasici, de culoare neagra, albastra sau gri, pe care sa-i porti cu camasi, bluze dama sau pulovere. Sau poti sa incerci pantaloni mai indrazneti, cu culori vii sau modele geometrice, pe care sa-i asortezi cu topuri uni sau cardigane. Pantalonii evazati sau cei largi iti ofera un aer sofisticat, in timp ce pantalonii skinny sau slim iti evidentiaza silueta.

Bluze dama.

Bluzele de dama sunt piese esentiale in garderoba oricarei femei. Poti sa alegi bluze simple, de bumbac sau matase, pe care sa le porti cu pantaloni sau fuste. Sau poti sa optezi pentru bluze mai elaborate, cu volane, dantela, broderii sau paiete, pe care sa le porti cu jeans sau colanti dama. Bluzele cu decolteu in V sau rotund iti alungesc gatul si iti pun in valoare bustul, in timp ce bluzele cu guler sau funda iti confera un look rafinat.

Fuste dama.

Fustele de dama sunt piese feminine si elegante, care se potrivesc oricarui stil. Poti sa alegi fuste drepte, conice sau creion, pe care sa le porti cu camasi, bluze dama sau sacouri. Sau poti sa optezi pentru fuste plisate, asimetrice sau in clos, pe care sa le porti cu topuri, pulovere sau jachete. Fustele lungi sau midi iti ofera un aer boem si romantic, in timp ce fustele scurte sau mini iti arata picioarele si iti dau un plus de senzualitate.

Salopete de dama.

Salopetele de dama sunt piese moderne si elegante, care te scapa de grija asortarii. Poti sa alegi salopete simple, uni, pe care sa le accesorizezi cu bijuterii, curele sau genti. Sau poti sa optezi pentru salopete cu imprimeuri, care ies in evidenta si nu necesita multe accesorii. Salopetele lungi sau midi iti ofera un look sofisticat si chic, in timp ce salopetele scurte sau mini iti ofera un look jucaus si trendy.

Citeste si cum sa alegi tinute elegante pentru nunta in functie de varsta.