Meniu
Your Cart

Tinute de petrecere

Tinute de petrecere - 81 produse

Sortare
 • Implicit
 • Pret crescator
 • Pret descrescator
 • Popularitate
 • Discount
Tinuta este compusa dintr-o bluza alba cu maneca lunga si decolteu plic alba si pantaloni lungi evazati rosii din latex.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia ..
358 RON
Fără TVA:301 RON
Tinuta este compusa dintr-o bluza eleganta alba din satin si pantaloni eleganti evazati lila cu talie inalta si curea.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de..
308 RON
Fără TVA:259 RON
Tinuta este compusa din bluza cu maneca lunga cappuccino cu decolteu plic si pantaloni lungi rosii evazati din latex.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de ..
358 RON
Fără TVA:301 RON
Tinuta este compusa dintr-o bluza eleganta neagra din satin si pantaloni eleganti evazati negri cu talie inalta si curea.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia..
308 RON
Fără TVA:259 RON
Tinuta este compusa din bluza de dama timp maleta fgara maneci roz si fusta scurta din piele eco neagra drapata.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 24..
218 RON
Fără TVA:183 RON
Tinuta este compusa din bluza de dama rosie tip maleta fara maneci si fusta din piele eco scurta neagra drapata.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 24..
218 RON
Fără TVA:183 RON
Tinuta este compusa din bluza cu maneca lunga si decolteu in plic verde si pantaloni lungi rosii evazati din latex.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la..
358 RON
Fără TVA:301 RON
Tinuta este compusa din bluza de dama violet cu decolteu in plic si maneca lunga si pantaloni lungi negri din latex.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de l..
358 RON
Fără TVA:301 RON
Tinuta este compusa din camasa alba din satin cu decupaje pe laterale si pantaloni mulati din piele eco maro cu talie inalta.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate v..
338 RON
Fără TVA:284 RON
Tinuta este compusa din camasa bej din satin cu decupaje si pantaloni mulati maro din piele eco cu talie inalta.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 24..
338 RON
Fără TVA:284 RON
Tinuta este compusa din camasa neagra din satin cu decupaje pe lateral si pantaloni negri cu talie inalta din piele eco.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia ..
338 RON
Fără TVA:284 RON
Tinuta este compusa din camasa alba din satin cu umerii goi si pantaloni eleganti negri evazati.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 24/48h la 7-15 zil..
278 RON
Fără TVA:234 RON
Tinuta este compusa din camasa dama bej din satin cu umerii goi si pantaloni negri evazati.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 24/48h la 7-15 zile.Ver..
278 RON
Fără TVA:234 RON
Tinuta este compusa dintr-o camasa rosie din satin si pantaloni rosii mulati din piele eco cu talie inalta.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 24/48h ..
338 RON
Fără TVA:284 RON
Tinuta compuse din crop top animal print cu maneca lunga, fusta neagra scurta din piele eco si geanta neagra accesorisata cu perle.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare p..
397 RON
Fără TVA:334 RON
Tinuta compusa din crop top bej cu maneca lunga, fusta maro din piele eco si geanta accesorizata cu perle.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 24/48h l..
397 RON
Fără TVA:334 RON
Tinuta este compusa dintr-un crop top burgundy cu maneca lunga, fusta scurta di piele eco neagra si geanta neagra cu perle.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate var..
397 RON
Fără TVA:334 RON
Tinuta este compusa din top bej din glitter si pantaloni negri din latex.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
338 RON
Fără TVA:284 RON
Tinuta este compusa din top negru din glitter si pantaloni din latex.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
338 RON
Fără TVA:284 RON
Tinuta este compusa dintr-un crop top scurt negru cu alb bandeau, fusta scurta tip skort si geanta bej cu perle.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 24..
437 RON
Fără TVA:367 RON
Tinuta este compusa dincrop top negru cu maneca lunga, fusta scurta din piele si geanta accesorizata cu perle.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 24/4..
397 RON
Fără TVA:334 RON
Tinuta este compusa dintr-un crop top cu maneca lunga roz pal, fusta scurta piele eco maro si geanta bej accesorizata cu perle.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate..
397 RON
Fără TVA:334 RON
Tinuta este compusa din crop top elegant din satin auriu si fusta scurta neagra din piele eco.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
288 RON
Fără TVA:242 RON
Tinuta este compusa din crop top elegant din satin bleumarin si fusta neagra din piele eco.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
288 RON
Fără TVA:242 RON
Tinuta este compusa din crop top elegant bronz si fusta scurta din piele eco neagra.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
288 RON
Fără TVA:242 RON
Tinuta este compusa din crop top elegant din satin rosu si fusta scurta din piele eco neagra.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
288 RON
Fără TVA:242 RON
Tinuta este compusa din top verde din satin si pantaloni albi evazati.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
318 RON
Fără TVA:267 RON
Tinuta este compusa din blugi mulati, albi si crop top elastic corai.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
258 RON
Fără TVA:217 RON
Tinuta este compusa din blugi mulati skinny albi si crop top negru cu decupaje.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
278 RON
Fără TVA:234 RON
Tinuta este compusa din blugi mulati albi accesorizati cu plasa si top metalic auriu.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
338 RON
Fără TVA:284 RON
Tinuta este compusa din blugi scurti rupti si crop top mulat turcoaz.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
278 RON
Fără TVA:234 RON
Tinuta este compusa din blugi uzati, push up, bleu si crop top roz ciclam cu spatele gol.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
268 RON
Fără TVA:225 RON
Tinuta este compusa dintr-o rochie lunga din glitter bronz si sandale argintii.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
498 RON
Fără TVA:418 RON
Tinuta este compusa dintr-o rochie lunga neagra din glitter si sandale argintii cu barete.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
498 RON
Fără TVA:418 RON
Tinuta este compusa dintr-o rochie lunga verde pal din glitter si sandale argintii cu barete.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
498 RON
Fără TVA:418 RON
Tinuta de dama compusa din pantaloni lungi si crop top, confectionata din dantela elastica alba.Tinuta Amore este perfecta pentru iesirile in club sau pentru beach party.Set de dama format din doua piese, pantaloni usor evazati si top tip bustiera.pantaloni din dantelatop din danteladantela din vasc..
239 RON
Fără TVA:201 RON
 • Universala
Tinuta de dama compusa din pantaloni lungi si crop top bej, din dantela elastica.Tinuta Amore este perfecta pentru iesirile in club sau pentru beach party.Set de dama format din doua piese, pantaloni usor evazati si top tip bustiera.pantaloni din dantelatop din danteladantela din vascozatalie elasti..
239 RON
Fără TVA:201 RON
 • Universala
Tinuta de dama compusa din pantaloni lungi si crop top lila, realizata din dantela elastica.Tinuta Amore este perfecta pentru iesirile in club sau pentru beach party.Set de dama format din doua piese, pantaloni usor evazati si top tip bustiera.pantaloni din dantelatop din danteladantela din vascozat..
239 RON
Fără TVA:201 RON
 • Universala
Tinuta de dama compusa din pantaloni lungi si crop top, realizata din dantela elastica neagra.Tinuta Amore este perfecta pentru iesirile in club sau pentru beach party.Set de dama format din doua piese, pantaloni cu talie inalta usor evazati si top tip bustiera cu decolteu si bretele subtiri.pantalo..
239 RON
Fără TVA:201 RON
 • Universala
Tinuta de dama compusa din pantaloni lungi si crop top, confectionata din dantela elastica rosie.Tinuta Amore este perfecta pentru iesirile in club sau pentru beach party.Set de dama format din doua piese, pantaloni cu talie inalta usor evazati si top tip bustiera cu decolteu si bretele subtiri.pant..
239 RON
Fără TVA:201 RON
 • Universala
Tinuta eleganta alba, cu pantalon evazat si bluza cu maneca lunga, croiala lejera.Tinuta Milestiba este compusa din doua piese, bluza cu decolteu petrecut conturat si cordon din acelasi material si pantaloni lungi, evazati, cu talie inalta.set damaalbcroiala lejerapantaloni evazatibluza cu decolteus..
279 RON
Fără TVA:234 RON
 • Universala
Tinuta dama eleganta compusa din doua piese, cu pantaloni lungi evazati si bluza cu maneca lunga, croi lejer.Bluza are decolteu si cordon, iar croiul lejer este avantajos pentru orice silueta. Pantalonii sunt lungi, evazati, cu striatii fine.set damabejcroiala lejerapantaloni evazatibluza cu de..
279 RON
Fără TVA:234 RON
 • Universala
Tinuta de dama din doua piese, din latex elastic, neagra.Fusta este scurta, mulata si cu talie inalta, iar topul are bretele subtiri si se inchide cu fermoar pe spate.set dama din latexfusta din latextop latexbretele subtirilatex elasticstil: de clubCompozitie: 55% Poliester, 45% Vascoza*ATENTIE!Est..
209 RON
Fără TVA:176 RON
 • Universala
Tinuta este compusa din rochie eleganta rosie si sandale cu strasuri.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
438 RON
Fără TVA:368 RON
Tinuta este compusa din pantaloni skinny negri cu talie inalta si crop top negru cu maneci lungi in stil spaniol.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 2..
198 RON
Fără TVA:166 RON
Tinuta este compusa din pantaloni scurti albastri din paiete si crop top albastru cu bretele.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
268 RON
Fără TVA:225 RON
Tinuta este compusa din rochie eleganta lunga albastra si plic negru cu glitter.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 24/48h la 7-15 zile.Verificati eti..
599 RON
Fără TVA:503 RON
Tinuta este compusa rochie eleganta rosie lunga, sandale rosii cu strasuri si plic argintiu cu glitter.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 24/48h la 7..
517 RON
Fără TVA:434 RON
Tinuta este compusa din rochie eleganta rosie cu spatele gol, sandale rosii cu strasuri si plic argintiu cu glitter.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de l..
537 RON
Fără TVA:451 RON
Tinuta este compusa din rochie eleganta lunga din brocard rosie si plic negru cu pietricele argintii.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 24/48h la 7-1..
599 RON
Fără TVA:503 RON
Tinuta este compusa din rochie lunga eleganta rosie si plic negru cu glitter.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 24/48h la 7-15 zile.Verificati etiche..
599 RON
Fără TVA:503 RON
Tinuta este compusa din rochie eleganta lunga verde cu dantela pretioasa si plic negru cu glitter.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 24/48h la 7-15 z..
599 RON
Fără TVA:503 RON
Tinuta este compusa din rochie eleganta lunga cu dantela pretioasa si plic negru cu glitter.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 24/48h la 7-15 zile.Ve..
599 RON
Fără TVA:503 RON
Tinuta este compusa din rochie eleganta lunga rosie cu glitter si plic argintiu cu glitter.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 24/48h la 7-15 zile.Ver..
308 RON
Fără TVA:259 RON
Tinuta este compusa din rochie eleganta lunga rosie, sandale rosii cu strasuri si plic argintiu cu glitter.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 24/48h ..
547 RON
Fără TVA:460 RON
Tinuta este compusa din rochie eleganta rosie lunga cu brocard si plin negru cu pietricele aringtii.*ATENTIE!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi/culori timpul de livrare poate varia de la 24/48h la 7-15..
398 RON
Fără TVA:334 RON
Tinuta este compusa din tip alb tip corset cu pietricele si fusta scurta alba.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
398 RON
Fără TVA:334 RON
Tinuta este compusa din top alb tip corset si fusta alba.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
398 RON
Fără TVA:334 RON
Tinuta este compusa din top bronz din piele eco si fusta conica.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
338 RON
Fără TVA:284 RON
Tinuta este compusa din top cappuccino cu umerii goi si fusta mulata neagra scurta din piele.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
278 RON
Fără TVA:234 RON
Tinuta este compusa dintr-un top alb tip corset si fusta scurta alba.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
398 RON
Fără TVA:334 RON
Topul este compus din top negru din piele eco si fusta midi tip creion.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
238 RON
Fără TVA:200 RON
Tinuta este compusa din top din piele eco leopard print si fusta scurta din piele eco neagra.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
228 RON
Fără TVA:192 RON
Tinuta este compusa din top piele eco snake print si fusta scurta neagra din piele eco.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
228 RON
Fără TVA:192 RON
Tinuta este compusa din top din lurex albastru si fusta scurta neagra din latex.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
288 RON
Fără TVA:242 RON
Tinuta este compusa din top din lurex negru si fusta scurta neagra din latex.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
288 RON
Fără TVA:242 RON
Tinuta este compusa din top negru si fusta rosie din piele eco.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
278 RON
Fără TVA:234 RON
Tinuta este compusa din top maro din piele eco si fusta scurta din catifea.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
288 RON
Fără TVA:242 RON
Tinuta este compusa din top verde din piele eco si fusta scurta din catifea.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
288 RON
Fără TVA:242 RON
Tinuta este compusa din top rosu din piele eco si fusta midi neagra tip creion.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
238 RON
Fără TVA:200 RON
Tinuta este compusa din top rosu cu aspect lucios si colanti luciosi negri.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
288 RON
Fără TVA:242 RON
Tinuta este compusa din top roz din piele eco cu puf si fusta midi conica.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
338 RON
Fără TVA:284 RON
Tinuta este compusa din top din satin auriu cu dantela si fusta scurta neagra din piele eco.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
218 RON
Fără TVA:183 RON
 • Universala
Tinuta este compusa din top din satin rosu cu dantela si fusta scurta neagra din piele eco.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
218 RON
Fără TVA:183 RON
Tinuta este compusa din top din piele eco verde cu puf si fusta conica midi din piele eco.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
338 RON
Fără TVA:284 RON
Setul este compus din top verde din satin si pantaloni albi.*Atentie!Este posibil sa fie o mica discrepanta de culoare in functie de lumini, de luminozitatea display-ului sau monitorului.La unele marimi este posibil ca livrarea sa dureze cateva zile...
348 RON
Fără TVA:292 RON
Tinute de petrecere, Tinuta din doua piese, neagra, pantaloni evazati si bluza petrecuta, Milestiba - jojofashion.ro Tinute de petrecere, Tinuta din doua piese, neagra, pantaloni evazati si bluza petrecuta, Milestiba - jojofashion.ro
Stoc Epuizat
Tinuta dama eleganta neagra, cu pantalon evazat si bluza cu maneca lunga, croiala lejera.Tinuta Milestiba este compusa din doua piese, bluza cu decolteu petrecut conturat in V si cordon din acelasi material si pantaloni lungi, evazati, cu talie inalta.set damanegrucroiala lejerapantaloni evazatibluz..
279 RON
Fără TVA:234 RON
  Tinute de petrecere, Tinuta din doua piese, roz, pantaloni evazati si bluza petrecuta, Milestiba - jojofashion.ro Tinute de petrecere, Tinuta din doua piese, roz, pantaloni evazati si bluza petrecuta, Milestiba - jojofashion.ro
  Stoc Epuizat
  Tinuta dama eleganta roz, cu pantalon evazat si bluza petrecuta cu maneca lunga, croiala lejera.Tinuta Milestiba este compusa din doua piese ce pot fi purtate impreuna sau separat, bluza cu decolteu petrecut conturat in V si cordon din acelasi material si pantaloni lungi, evazati, cu talie inal..
  279 RON
  Fără TVA:234 RON
   Tinute de petrecere, Tinuta din doua piese, verde, pantaloni evazati si bluza petrecuta, Milestiba - jojofashion.ro Tinute de petrecere, Tinuta din doua piese, verde, pantaloni evazati si bluza petrecuta, Milestiba - jojofashion.ro
   Stoc Epuizat
   Tinuta dama eleganta, verde, compus din doua piese, pantaloni evazati si bluza petrecuta cu maneci lungi, croi lejer.Compleul Milestiba verde are bluza cu decolteu petrecut si se leaga cu un cordon din acelasi material, pantalonii sunt lungi, evazati, cu talie inalta elastica.set damacompleu damaver..
   279 RON
   Fără TVA:234 RON
    Tinute de petrecere, Tinuta snake print, pantaloni evazati si top, Krimeea - jojofashion.ro Tinute de petrecere, Tinuta snake print, pantaloni evazati si top, Krimeea - jojofashion.ro
    Stoc Epuizat
    Tinuta dama formata din doua piese, pantaloni evazati snake print si top crop cu bretele ajustabile si spatele cu incretituri.Compleu animal print, confectionat din material usor elastic.doua piesepantaloni evazati cu talie inaltacrop top cu decolteusnake printcupe moi integratestil: de club, de par..
    219 RON
    Fără TVA:184 RON
     Tinute de petrecere, Tinuta zebra print, pantaloni evazati si top, Krimeea - jojofashion.ro Tinute de petrecere, Tinuta zebra print, pantaloni evazati si top, Krimeea - jojofashion.ro
     Stoc Epuizat
     Tinuta de dama formata din doua piese, pantaloni evazati zebra print si top crop cu bretele ajustabile si spatele cu incretituri.Compleu animal print, confectionat din material usor elastic.doua piesepantaloni evazati cu talie inaltacrop top cu decolteuzebra printcupe moi integratestil: de club, de ..
     219 RON
     Fără TVA:184 RON

      Tinute de petrecere – alege dintr-o varietate de modele!

      Afişare 1 - 81 din 81 (1 pagini)
      TRANSPORT GRATUIT
      La Comenzi peste 200 lei
      PRODUSE VERIFICATE
      De o Calitate Superioara
      Poze reale
      Calitate Garantata
      RETUR GARANTAT
      In Maxim 14 zile