Meniu
Your Cart

Termeni si conditii

Site-ul www.jojofashion.ro este aflat in proprietatea exclusiva a societatii Jojo Fashion Lover SRL, denumita si JojoFashion, CUI 40428848, J40/440/15.01.2019, Capital social 200 lei, cu sediul social in Str. Cernauti Nr. 11 BL. M12 SC. A Apt. 54 Sector 2, Bucuresti. Accesarea, utilizarea, comenzile si achizitiile de pe site-ul www.jojofashion.ro presupune acordul dvs. tacit cu termenii si conditiile prezentate in continuare.


JojoFashion isi rezerva dreptul de a actualiza continutul site-ului, forma, asezarea, preturile si produsele oricand fara o notificare prealabila a clientilor/vizitatorilor. Prezentii termeni si conditii pot fi de asemenea modificati fara o notificare prealabila in acest sens, intrand in vigoare din momentul publicarii lor pe site. Clientii si vizitatorii au obligatia de a verifica periodic informatiile prezentate in clauzele acestor termeni si conditii.


Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.jojofashion.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Magazinului JojoFashion.Ro sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente enumerate mai sus de pe site-ul JojoFashion.Ro se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala ne puteti contacta la office@jojofashion.ro


Utilizarea site-ului www.jojofashion.ro

1) Plasarea comenzii
Comenzile pot fi plasate telefonic, prin email sau utilizand cosul de cumparaturi online de pe JojoFashion.ro.
Pentru comenzi telefonice se va suna la numerele de telefon 0723.505.706, urmand ca un operator JojoFashion sa preia comanda. Comenzile telefonice pot fi plasate de luni pana duminica intre 9:00 si 17:00
Pentru comenzi transmise prin email potuteti folosi adresa office@jojofashion.ro. Comenzile prin email vor contine specificatii exacte despre produs (nume sau cod de produs, cantitate, marimi) si date referitoare la livrare (nume, adresa de livrare, numar de telefon).
Comenzile pot fi plasate si prin intermediul cosului de cumparaturi. Dupa alegerea produsului si a marimii corespunzatoare se realizeaza adaugarea in cos, iar pentru finalizarea comenzii vor fi completate integral campurile formularului de comanda cu date exacte si corecte. 

Vocuhere cadou primite in interiorul coletelor nu se aplica si la produsele aflate deja la reducere.


2) Metode de plata
Plata poate fi facuta ramburs, in momentul livrarii coletului cu produsul/produsele comandate sau prin transfer bancar pentru comenzile din afara Romaniei.


3) Transport si livrare
Livrarea produselor pe teritoriul Romaniei se face prin GLS COURIER. Timpul estimat necesar livrarii produselor este de 24-48 ore, calculat din momentul confirmarii comenzii. 
Comenzile in strainatate se livreaza tot prin GLS COURIER, dar timpul de livrare este diferit. Consultati pagina de Livrare si Politica de retur pentru informatii legate de costurile si timpul de livrare in afara Romaniei: Livrare si Politica de retur.


4) Solutionarea litigiilor

 Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura direct cu dl. Dumitrescu Razvan la tel 0784.641.392 sau prin email la: reclamatii@jojofashion.ro 

Raspundem IMEDIAT la TOATE cererile si/sau reclamatiile dumneavoastra.

 

Garantia articolelor
Magazinul JojoFashion ofera o garantie de 14 zile calendaristice,conform legislatiei in vigoare, din momentul in care comanda ajunge la client. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare. Garantia acordata nu afecteaza drepturile conferite prin legea consumatorului si este in conformitate cu prevederile OG nr 34/2014 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr 449/2003.
JojoFashion.Ro garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate in scris catre office@jojofashion.ro.

 

In cazul în care preţurile sau alte detalii referitoare la produse/promoţii au fost afişate greşit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greşit în baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs şi de a anunţa clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută, dacă produsul nu s-a livrat încă.


Protectia datelor cu caracter personal


Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, site-ul nostru are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate si livrarii acestora catre dvoastra. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate. Refuzul dvs. determina anularea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator in scopul livrarii produselor si sunt comunicate numai de catre Dumneavoastra.
Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de utilizare si politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra, cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.JojoFashion.Ro poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.
Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  • -facturarea produselor comandate de catre dumneavoastra;
  • -livrarea produselor comandate de catre dumneavoastra.

Conform legii, dar si din respect fata de clienti, nu transmitem datele dvs personale catre nicio alta institutie sau persoana. Singura exceptie de la aceasta regula o constituie autoritatile competente, care au rolul de a verifica legal orice tranzactie comerciala facuta online.
Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca, mai intai, o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul JojoFashion. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere amiabila in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din raza teritorial-administrativa unde se gaseste sediul JojoFashion.
JojoFashion nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@jojofashion.ro. De asemenea, ar trebui sa stii ca este dreptul tau sa modifici sau sa stergi orice informatii din baza noastra de date, printr-un simplu e-mail la aceeasi adresa de email: office@jojofashion.ro

 

"Magazinul nostru respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de Încredere"