Politica de retur si livrare

Returnarea produselor:


Legislatia prevede "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".


Ne puteti anunta telefonic la 0723 505 706 sau pe e-mail la office@jojofashion.ro ca doriti sa returnati sau sa schimbati articolele. In urma sesizarii, veti primi un raspuns cu detaliile legate de retur sau schimb.


Va rugam sa respectati termentul legal de retur de 14 zile calendaristice, calculat din momentul din care ati primit produsul (produsele), in caz contrar vom refuza primirea coletului.


Returnarea produselor se va face prin orice firma de curierat rapid pe cheltuiala clientului. Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv, exceptie facand produsele de lenjerie intima (chiloti, body sau seturi care contin chiloti), produse car NU sunt acceptate pentru retur din motive de igiena.


Conditia de returnare este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat cu toate accesoriile si etichetele, fara urme de purtare, fara mirosuri de parfum, detergent, balsam, etc. Produsele returnate care nu respecta conditiile de mai sus vor fi refuzate.


1. Daca doriti sa schimbati articolele comandate:
Veti comunica telefonic echipei noastre, produsul pe care doriti sa il returnati si ceea ce doriti in schimb.
Acest serviciu presupune schimbarea articolului, in maxim 1-2 zile lucratoare si costa 15 lei.
 
2. In cazul in care doriti restituirea banilor:
Veti comunica telefonic echipei noastre ca doriti restituirea banilor.
Restituirea banilor se face numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN format din 24 de caractere.

 
Transferul banilor se face in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii coletului, prin transfer bancar in contul dumneavoastra IBAN format din 24 de caractere. Returnarea banilor in sistem ramburs nu este posibila. Nu se accepta colete cu ramburs. 


Metode de Livrare:


  • In Romania costul transportului este de GRATUIT pentru comenzile de peste 300 Lei sau 15 Lei pentru comenzile de pana la 300 Lei.
  • Pentru colete externe costul transportului se calculeaza dupa cum urmeaza:

Aria 1: Ungaria (2): 50 Lei

Aria 2: Cehia (3) , Slovenia (3-4), Slovacia (2), Bulgaria (2): 55 Lei

Aria 3: Polonia (3), Germania (4), Belgia (4), Olanda (4), Luxemburg (4), Liechtenstein (4), Austria (3), Italia (4-5), Croatia (3): 65 Lei

Aria 4: Danemarca (5), Franta (6), Marea Britanie (6), Irlanda (6-7), Vatican (4-5), Monaco (5), Portugalia (6-7), Spania (6-7), Grecia (4-5): 85 Lei

Aria 5: Andora (6-8), Gibraltar (6-8), Suedia (5-6), Finlanda (7), Malta (7-8), Cipru (7-8), Estonia (7-8), Lituania (7-8), Latvia (7-8): 225 Lei


Cifrele din paranteza reprezinta timpii de tranzit si sunt estimativi si nu sunt garantati.


Vrei sa returnezi un produs? Apasa pe: FORMULAR DE RETUR.