Folosim cookies-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta pe site-ul nostru. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu folosirea lor.

Politica de retur

Legislatia prevede "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".
In termen de 2 zile lucratoare de la primirea coletului, trebuie sa anuntati telefonic la 0723 505 706, e-mail la office@jojofashion.ro ca doriti sa returnati sau sa schimbati articolele. In urma sesizarii, veti primi un raspuns cu detaliile legate de retur sau schimb.
Va rugam sa respectati termentul legal de retur de 14 zile calendaristice, calculat din momentul din care ati primit produsul (produsele), in caz contrar vom refuza primirea coletului.
Returnarea produselor se va face prin orice firma de curierat rapid pe cheltuiala clientului. Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv, exceptie facand produsele de lenjerie intima (chiloti, body sau seturi care contin chiloti), produse car NU sunt acceptate pentru retur din motive de igiena.
Conditia de returnare este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat cu toate accesoriile si etichetele, fara urme de purtare, fara mirosuri de parfum, detergent, balsam, etc. Produsele returnate care nu respecta conditiile de mai sus vor fi refuzate.


1. Daca doriti sa schimbati articolele comandate:
Veti comunica telefonic echipei noastre, produsul pe care doriti sa il returnati si ceea ce doriti in schimb.
Acest serviciu presupune schimbarea articolului, in maxim 1-2 zile lucratoare si costa 20 lei.
 
2. In cazul in care doriti restituirea banilor:
Veti comunica telefonic echipei noastre (in maxim 2 zile lucratoare de la primirea coletului) ca doriti restituirea banilor.
Restituirea banilor se face numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN format din 24 de caractere.

 
Transferul banilor se face in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii coletului, prin transfer bancar in contul dumneavoastra IBAN format din 24 de caractere. Returnarea banilor in sistem ramburs nu este posibila. Nu se accepta colete cu ramburs. NU se returneaza costurile de transport, se restituie doar banii pe produsele comandate.


Conditii de livrare:

  • In Romania costul transportului este de 20 de lei prin GLS (24-48 de ore)
  • Pentru colete externe costul transportului se calculeaza dupa cum urmeaza:

Aria 1: Ungaria (2): 36 Lei

Aria 2: Cehia (3) , Slovenia (3-4), Slovacia (2), Bulgaria (2): 44 Lei

Aria 3: Polonia (3), Germania (4), Belgia (4), Olanda (4), Luxemburg (4), Liechtenstein (4), Austria (3), Italia (4-5), Croatia (3): 53 Lei

Aria 4: Danemarca (5), Franta (6), Marea Britanie (6), Irlanda (6-7), Vatican (4-5), Monaco (5), Portugalia (6-7), Spania (6-7), Grecia (4-5): 65 Lei

Aria 5: Andora (6-8), Gibraltar (6-8), Suedia (5-6), Finlanda (7), Malta (7-8), Cipru (7-8), Estonia (7-8), Lituania (7-8), Latvia (7-8): 225 Lei


Cifrele din paranteza reprezinta timpii de tranzit si sunt estimativi si nu sunt garantati.