Articole vestimentare pe care trebuie sa le ai vara aceasta

Sezonul estival este sezonul in care te poti juca foarte mult atat cu culorile tinutelor tale cat si cu croiurile acestora. Insa, in fiecare an apar noi si noi tendinte pe care este bine sa le respectam cat de cat daca vrem sa fim in pas cu moda. Insa, cu atat de multe optiuni la dispozitia noastra, poate fi destul de dificil sa face cele mai bune alegeri. Pentru a-ti face alegerile mai usoare, am ales sa iti prezentam in acest articol cele mai importante piese vestimentare pe care trebuie sa le ai vara aceasta.

Rochia maxi cu imprimeuri florale

Printre cele mai feminine rochii de vara se numara rochiile maxi cu imprimeuri florale. Aceste piese vestimentare sunt absolut senzationale si pot fi purtate in foarte multe moduri. De exemplu, daca mergi intr-o vacanta, atunci cu siguranta din bagajul tau nu trebuie sa lipseasca o rochie maxi cu imprimeuri florale. Aceasta poate fi cu bretele, cu maneca scurta sau cu maneca lunga. Daca este racoare, atunci poti asorta la acest tip de rochie fie un bolero fie o geaca de jeans sau chiar una de piele.

Jeansi decolorati

Jeansii decolorati sunt ideali pentru serile racoroase de vara cand iesi in oras cu fetele sau vrei doar sa te bucuri de o plimbare prin parc. Pentru o iesire in oras, acestia merg excelent cu o pereche de pantofi stilleto si un tricou, iar pe timpul zilei poti purta cu incredere tenesi sau adidasi. Jeansii decolorati sunt un must-have vara aceasta si sunt disponibili in magazine in diverse nuante, de la roz la galben, verde, albastru si chiar mustar. Opteaza pentru o nuanta care se potriveste cu personalitatea ta si alege sa porti in partea de sus un top neutru pentru a crea un aspect echilibrat.

Pantaloni largi din in

Pe langa rochii cu flori, este esential sa ai in garderoba ta vara aceasta si o pereche de pantaloni largi din in. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi incaltamintea potrivita si topul care sa mearga la tipul de outfit pentru care optezi. Daca vrei o tinuta eleganta, atunci alege o bluza din voal si o pereche de pantofi stileto sau sandale cu toc inalt. Pe de alta parte, daca vrei sa creezi o tinuta casual, atunci poti opta pentru sandale sau pantofi cu talpa joasa si un top mulat. Daca adaugi o pereche de tenesi sau adidasi si un tricou, atunci vei avea o tinuta sport in pas cu moda.

Bluze si camasi cu maneci bufante

Atat bluzele cat si camasile cu maneci bufante sunt la moda de ceva timp si vor fi si vara aceasta. Cele mai frumoase si mai usor de asortat sunt cele albe, sau cele in culori neutre. Asadar, pe langa rochii vaporoase, nu uita sa achizitionezi si acest tip de articole vestimentare care sunt in tendinte in acest an. Camasile si bluzele cu maneci bufante au un aer romantic si feminin, oferind in acelasi timp un rafinament aparte persoanei care le poarta. Daca aceste piese vestimentare erau la moda in anii 80, se pare ca inca se numara printre preferatele creatorilor de moda.

Salopeta din jeans sau in

Salopetele au fost la moda mai tot timpul, mai ales pentru ca sunt articole vestimentare extrem de versatile. Acestea pot fi purtate indiferent de vreme, si prin urmare este bine sa le ai in garderoba ta. In plus, sunt o optiune excelenta atunci cand te simti lipsita de inspiratie sau vrei sa te simti ultra confortabil. Vara aceasta se poarta salopetele cu o croiala dreapta, in culori vibrante, fie ca sunt din in sau din jeans. Salopeta este ideala pentru activitati care implica miscare fizica, cum ar fi o plimbare prin parc, o plimbare cu bicicleta, sau timp petrecut cu copiii.

Fusta midi cu volane

Am vorbit deja de rochii cu imprimuri, pantaloni largi, jeans, rochii din voal si salopete, iar acum a venit momentul sa vorbim despre fusta midi cu volane. Trebuie neaparat sa ai acest articol vestimentar vara aceasta pentru a crea tinute romantice, feminine si extrem de jucause. Poti purta o astfel de fusta cu un tricou sau cu un crop top. Daca vrei sa creezi o tinuta lejera, de zi, atunci poarta o pereche de incaltaminte cu platforma. Pe de alta parte, pentru o iesire in oras, alege o pereche de stiletto si cu siguranta vei arata spectaculos.