Bluze de dama elegante care pot fi purtate in orice anotimp

Atunci când nu optează pentru rochii de seară, femeile preferă fuste și bluze de dama elegante, pantaloni mai mult sau mai puțin eleganți, mereu însă comodi, salopete elegante și uneori chiar și treninguri de damă moderne.

Cu venirea vremii reci, care se va instala pentru o perioadă mai îndelungată, este momentul să vă prezint câteva bluze elegante pentru femei, disponibile în magazinul online JojoFashion. Acesta este locul unde calitatea se îmbină cu rafinamentul și prețurile accesibile.

Indiferent dacă le asortați cu fuste sau pantaloni, bluzele de dama pot fi purtate cu ușurință sub geci pentru toamnă și iarnă, împreună cu cizme sau ghete călduroase, mai ales dacă le accesorizați cu niste esarfe potrivite.

Iată mai jos un top al celor mai elegante 5 bluze pentru dama, potrivite pentru orice anotimp și orice ocazie de zi:

Bluza Milena – multicolora cu flori

Dacă vă doriți o bluză în culori vesele, cu o croială trendy și confecționată dintr-un material lejer, modelul Milena este alegerea potrivită. Această bluză elegantă poate fi purtată stransa mai tare pe gat cu un snur sau ceva mai lejer, oferind un aspect tineresc. Are un print floral multicolor, iar mânecile lungi se termină în elastic, aducând un aer feminin. Această bluză de damă elegantă este fabricată în Polonia.

BLUZA DE DAMA CU PRINT FLORAL MULTICOLOR MILENA
BLUZA DE DAMA CU PRINT FLORAL MULTICOLOR MILENA

Bluza Azucena- rosie cu volane in zona bustului

Pentru femeile care doresc o bluză modernă cu volane, modelul Azucena este perfect la orice vârstă. Cu o culoare rosie deosebita, bluza este accesorizată cu volane in zona bustului. Mânecile lungi și largi, fac această bluză potrivită pentru a fi purtată cu jeans, fuste scurte sau pantaloni negri eleganți. Accesorizați cu bijuterii potrivite pentru un look complet.

BLUZA DAMA, ROSIE, CU VOLANE PE BUST SI MANECA LUNGA, AZUCENA
BLUZA DAMA, ROSIE, CU VOLANE PE BUST SI MANECA LUNGA, AZUCENA

Bluza Fabia – Vaporosa bleu cu manseta incretita

    Pentru o altă opțiune elegantă, bluza Fabia este realizată dintr-un material vaporos de culoare bleu. Această bluză poate fi asortată cu fuste, pantaloni sau blugi dama moderni. Recomandăm accesorizarea cu un colier la baza gâtului pentru a evidenția frumusețea bluzei.

    BLUZA DAMA ELEGANTA DIN VOAL BLEU, CU MANECA LUNGA
    BLUZA DAMA ELEGANTA DIN VOAL BLEU, CU MANECA LUNGA

    Bluza Angelia – office bleu

    Pentru ținutele office de toamnă sau iarnă, bluza Angelia este alegerea ideală. Cu mâneci lungi și o croială modernă, această bluză din voal în culoarea bleu emană seriozitate și profesionalism. Perfectă pentru a fi purtată la birou cu fuste sau pantaloni și pantofi eleganți. Fabricată în Italia.

    BLUZA DAMA ELEGANTA, BLEU, CU MANECA LUNGA, VAPOROASA, ANGELIA
    BLUZA DAMA ELEGANTA, BLEU, CU MANECA LUNGA, VAPOROASA, ANGELIA

    Bluza tip corset – kaki

      Dacă sunteți în căutarea unui element trendy și îndrăzneț, bluza de dama tip corset Myriam este alegerea potrivită. Accesorizata cu multi nasturi, aceasta piesa vestimentara poate fi purtata ca o bluză modernă, în special la evenimente de club sau alte ocazii unde doriți să impresionați cu un aer indrăznet și rebel. Completați look-ul cu bijuterii din argint.

      BLUZA DAMA ELEGANTA KAKI, TIP CORSET, CU MANECA LUNGA SI ELASTIC IN TALIE, MYRIAM
      BLUZA DAMA ELEGANTA KAKI, TIP CORSET, CU MANECA LUNGA SI ELASTIC IN TALIE, MYRIAM

      Pe lângă aceste modele, ce alte bluze elegante vă doriți să găsiți în magazinul JojoFashion?