Cum alegem si accesorizam rochiile de club?

Rochiile de club sunt piese vestimentare care ne permit sa ne exprimam personalitatea si stilul intr-un mod distractiv si provocator. Fie ca preferam rochii scurte, mulate, cu decolteu sau cu paiete, exista cate o rochie de club potrivita pentru fiecare dintre noi. Dar cum alegem si accesorizam rochiile de club pentru a ne pune in valoare silueta si a atrage privirile admirative? Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa iti creezi tinute de club memorabile.

Cum alegi rochia de club in functie de forma corpului

Nu toate rochiile de club se potrivesc oricarui tip de silueta, asa ca este important sa stii ce iti avantajeaza si ce nu. Daca ai un corp in forma de clepsidra, poti opta pentru rochii scurte si mulate, care iti evidentiaza talia si bustul.

ROCHIE DE CLUB SCURTA BURGUNDY DRAPATA WETLOOK SWEETHEART
ROCHIE DE CLUB SCURTA BURGUNDY DRAPATA WETLOOK SWEETHEART

Daca ai un corp in forma de para, poti alege rochii cu umerii accentuati sau cu volane, care iti echilibreaza partea superioara cu cea inferioara.

Daca ai un corp in forma de mar, poti purta rochii cu decolteu in V sau cu detalii interesante la bust, care iti atrag atentia asupra fetei si a decolteului.

Daca ai un corp in forma de dreptunghi, poti incerca rochii cu imprimeuri sau cu aplicatii, care iti adauga un plus de volum si de feminitate.

Cum alegi rochia in functie de ocazie si de locatie

Nu este acelasi lucru sa mergi la un club mai elegant sau la unul mai casual, asa ca trebuie sa te adaptezi contextului. Daca vrei sa mergi la un club mai sofisticat, poti alege o rochie neagra, simpla, dar eleganta, pe care sa o accesorizezi cu o pereche de pantofi cu toc si o geanta plic.

ROCHIE DE SEARA SCURTA, SATIN, NEAGRA, MULATA, CU UMERII GOI, CHER
ROCHIE DE SEARA SCURTA, SATIN, NEAGRA, MULATA, CU UMERII GOI, CHER

Daca vrei sa mergi la un club mai relaxat, poti purta o rochie colorata, cu imprimeuri sau cu paiete, pe care sa o combini cu o pereche de botine sau de tenisi si o geanta mai mare.

ROCHIE DE CLUB SCURTA LEOPARD ONE SHOULDER ALARA
ROCHIE DE CLUB SCURTA LEOPARD ONE SHOULDER ALARA

Alege rochia de club in functie de stilul tau personal

Nu uita ca rochia de club trebuie sa te reprezinte si sa te faca sa te simti bine in pielea ta. Nu te lasa influentata de tendintele modei sau de parerile celorlalti, ci alege o rochie care iti place tie si care iti reflecta personalitatea.

Daca esti o persoana mai indrazneata, poti purta o rochie cu decupaje sau transparente, care iti arata pielea intr-un mod subtil si senzual. Daca esti o persoana mai romantica, poti opta pentru o rochie cu dantela sau cu flori, care iti confera un aer delicat si feminin.

ROCHIE DE CLUB SCURTA, GLITTER, AURIE, MULATA, CU MANECA LUNGA, ZARITA
ROCHIE DE CLUB SCURTA, GLITTER, AURIE, MULATA, CU MANECA LUNGA, ZARITA

Daca esti o persoana mai creativa, poti incerca o rochie cu un design original sau cu elemente neobisnuite, care iti exprima latura artistica.

Ce accesorii purtam la o rochie de club

Accesoriile sunt elementele care completeaza tinuta ta si ii dau personalitate. Insa nu exagera cu ele, ci alege-le pe cele care se potrivesc cu rochia ta si cu stilul tau. De exemplu, daca porti o rochie simpla, poti adauga un colier statement sau o bratara voluminoasa, care sa ii dea un plus de stralucire.

Daca porti o rochie mai elaborata, poti renunta la bijuterii sau sa porti doar unele discrete, care sa nu intre in conflict cu rochia. De asemenea, tine cont si de culoarea rochiei cand alegi accesoriile.

Daca porti o rochie neagra, poti folosi accesorii colorate sau metalice, care sa ii aduca un contrast frumos. Daca porti o rochie colorata, poti folosi accesorii in aceeasi nuanta sau in nuante complementare, care sa ii accentueze cromatica.

ROCHIE DE CLUB SCURTA NEAGRA CU FRANJURI DIN STRASS ILIDA
ROCHIE DE CLUB SCURTA NEAGRA CU FRANJURI DIN STRASS ILIDA

Sper ca aceste sfaturi te vor ajuta sa alegi si sa accesorizezi rochiile de club in functie de forma corpului tau, de ocazie, de locatie si de stilul tau personal. Nu uita ca rochia de club este o modalitate de a te distra si de a te exprima, asa ca nu ezita sa experimentezi si sa te joci cu diferite modele, culori si accesorii. Important este sa te simti confortabil si increzator in rochia ta si sa te distrezi la maxim!