Cum sa te imbraci sa arati mai slaba si mai inalta?

Daca vrei sa arati mai inalta si mai slaba, exista cateva trucuri simple pe care le poti folosi la alegerea tinutei tale. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa creezi iluzia optica de alungire si subtiere a siluetei.

Alege culori inchise sau monocrome.

Culorile inchise au efectul de a ascunde micile imperfectiuni si de a subtia vizual corpul. De asemenea, poti opta pentru o tinuta intr-o singura culoare, de preferat una neutra, care va crea un efect de continuitate si va alungi linia corpului. Evita contrastul puternic intre culorile de sus si de jos, care va taia silueta in doua.

Poarta pantofi cu toc sau platforma.

Tocul iti va oferi cateva centimetri in plus si iti va indrepta postura, facandu-te sa pari mai inalta si mai eleganta. Poti alege pantofi cu varf ascutit, care vor prelungi vizual piciorul, sau pantofi nude, care se vor asorta cu nuanta pielii tale si nu vor intrerupe linia piciorului. Evita pantofii cu barete la glezna, care vor scurta vizual piciorul.

Alege haine care iti pun in valoare talia.

Talia este punctul cel mai subtire al corpului tau, asa ca merita sa o evidentiezi cu ajutorul hainelor potrivite. Poti purta bluze sau rochii care se muleaza pe talie sau care au un cordon sau o curea in jurul ei. De asemenea, poti purta fuste sau pantaloni cu talie inalta, care vor crea iluzia unui trunchi mai scurt si a unor picioare mai lungi.

Alege haine cu croieli verticale sau imprimeuri fine.

Liniile verticale au efectul de a alungi si subtia silueta, asa ca poti purta camasi, bluze sau rochii cu dungi verticale, nasturi verticali sau guler in V. De asemenea, poti purta haine cu imprimeuri fine, cum ar fi buline, floricele sau geometrice, care nu vor atrage atentia asupra zonelor pe care vrei sa le ascunzi. Evita hainele cu croieli orizontale sau imprimeuri mari, care vor largi si scurta silueta.

Alege accesorii care te avantajeaza.

Accesoriile pot fi aliatele tale in crearea iluziei de inaltime si slabitate, daca stii cum sa le alegi. Poti purta cercei lungi, coliere subtiri sau esarfe lungi, care vor alungi vizual fata si gatul. De asemenea, poti purta genti mici sau medii, care nu vor supradimensiona corpul tau. Evita accesorii voluminoase, cum ar fi cercei mari, coliere groase sau genti mari, care vor adauga greutate vizuala siluetei tale.