Modele de rochii de ocazie pentru femeile voluptoase

Daca esti o femeie cu forme voluptoase, asta nu inseamna ca nu poti arata extraordinar de bine atunci cand mergi la un eveniment. Daca tii cont de anumite criterii importante, vei stii cum sa faci alegerea cea mai potrivita pentru forma corpului tau. Atunci cand porti rochia potrivita, nu doar ca arati senzational dar te si simti extrem de bine si foarte feminina. Asadar, iata ce modele de rochii de ocazie sunt potrivite pentru femeile cu forme.

Frumusetea se manifesta in foarte multe forme si dimensiuni

Sa fii o femeie frumoasa nu inseamna neaparat sa fii foarte slaba. Acest detaliu este unul pe care ni l-a impus societate si este total gresit. Fiecare femeie este frumoasa in felul ei, indiferent de forma corpului sau. Prin urmare, exista rochii potrivite pentru toate gusturile si pentru toate tipurile de corp. Alege rochii ocazie de la JojoFashion si astfel te vei bucura de o tinuta eleganta, feminina si foarte potrivita corpului tau.

Cum alegi croiala cea mai potrivita pentru silueta ta

Nu este deloc greu sa faci alegerea potrivita. Primul pas este acela de a identifica croiala care iti pune in valoarea atuurile corpului tau. De exemplu, rochiile in forma de A sunt excelente daca ai un bust frumos si glezne subtiri. In plus, acestea marcheaza foarte bine talia si inspira un aer de feminitate si totodata ascund excelent zonele mai plinute. Rochiile drepte merg purtate cu o curea subtire in talie, tot pentru a o pune in valoare si a subtia si alungi silueta. Daca esti o femeie scunda, atunci indiferent ce tip de rochie alegi sa porti, opteaza pentru o pereche de tocuri inalte.

ROCHIE DE SEARA XXL IN MARIMI MARI MIDI DIN TUL NEAGRA CU FIR LAME ANISSA
ROCHIE DE SEARA XXL IN MARIMI MARI MIDI DIN TUL NEAGRA CU FIR LAME ANISSA

Culorile si imprimeurile sunt foarte importante

Pe langa croiala rochiei, imprimeurile si culorile joaca si ele un rol extrem de important in alegerea tinutei. Ceea ce trebuie sa faci este sa alegi modele simple fara multe detalii sau accesorii. Culorile monocrome precum burgundy, negru, rosu inchis, albastru navy sau kaki iti vor subtia silueta si de aemenea te vor face sa pari mult mai inalta. In cazul in care iti plac imprimeurile, atunci poti opta pentru ele insa trebuie sa ai foarte mare grija atunci cand faci o alegere de acest gen. Cele mai potrivite sunt imprimeurile de dimensiuni mici si plasate astfel incat sa sublinieze anumite zone ale siluetei.

Tine cont si de material atunci cand alegi o rochie de ocazie

Evident ca si materialul conteaza foarte mult. Atunci cand acesta este potrivit, el va face o diferenta extrem de mare in modul in care rochia se va aseza pe silueta ta. Materialele usoare si cat mai fluide vor cadea frumos pe formele voluptoase. Asadar, alege cu incredere matasea, bumbacul si jerseul. Vei inspira un aer de eleganta si feminitate si totodata te vei simti extrem de confortabil. Ceea ce trebuie sa eviti sunt materialele elastice sau cele mult prea rigide, acestea creand un aspect destul de inestetic in cazul femeilor cu forme.

ROCHIE ELEGANTA IN MARIMI MARI DE SEARA LUNGA BRODERIE BURGUNDY ARIANZA
ROCHIE ELEGANTA IN MARIMI MARI DE SEARA LUNGA BRODERIE BURGUNDY ARIANZA

Nu uita de lungimea rochiei si decolteul acesteia

Aceste aspecte nu trebuie ignorate sub nici o forma. Decolteurile rotunde sau in forma de V alungesc vizual gatul si subliniaza foarte bine zona bustului. Nu ar trebui sa alegi decolteuri in forma de inima sau de patrat pentru ca acestea fac zona bustului sa para comprimata. In ceea ce priveste lungimea, ideal ar fi sa alegi o rochie de o lungime care se opreste undeva pana la mijlocul gambei sau pana la genunchi.

Rochiile lungi pana la nivelul gleznei sau chiar mai lungi de atat vor avea un efect opus si pot da senzatia de amplatizare a corpului tau. Daca tii cont de toate aceste detalii, atunci cu siguranta vei alege o rochie de ocazie care iti va scoate in evidenta tot ce ai tu mai frumos.