Sfaturi pentru alegerea unei rochii de soacra

Dacă ești soacră și vrei să îți alegi o rochie potrivită pentru nunta fiului sau fiicei tale, iată câteva sfaturi care te pot ajuta să faci o impresie bună.

Alege o rochie care se potrivește cu tema și cu anotimpul nunții. Nu vrei să porți o rochie de vară la o nuntă de iarnă sau o rochie prea formală la o nuntă relaxată. Caută să afli care sunt culorile și stilul nunții și alege o rochie care se armonizează cu ele.

rochii de soacra:ROCHIE ELEGANTA DE SEARA XXL, LUNGA, BROCARD SI DANTELA BLEUMARIN
ROCHIE ELEGANTA DE SEARA XXL, LUNGA, BROCARD SI DANTELA BLEUMARIN

Respectă codul vestimentar al nunții. Dacă există un dress code stabilit de miri, respectă-l și nu încerca să te abati prea mult de la el. De exemplu, dacă nunta este black-tie, nu purta o rochie scurtă sau casual. Dacă nunta este boemă, nu purta o rochie prea strâmtă sau sofisticată.

rochii de soacra_ROCHIE ELEGANTA DE SEARA XXL, LUNGA, BROCARD SI DANTELA NEAGRA
ROCHIE ELEGANTA DE SEARA XXL, LUNGA, BROCARD SI DANTELA NEAGRA

Nu intra în competiție cu mireasa. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ții minte este că ziua nunții este despre mireasă și mire, nu despre tine. Nu purta o rochie care să atragă prea mult atenția sau care să încerce să eclipseze rochia miresei. Evită culorile albe, crem sau ivoire, precum și cele prea stridente sau extravagante. Alege o rochie elegantă, dar discretă, care să te pună în valoare fără să te impui.

rochii de soacra_ROCHIE ELEGANTA IN MARIMI MARI, LUNGA, BROCARD SI DANTELA ALBASTRA
ROCHIE ELEGANTA IN MARIMI MARI, LUNGA, BROCARD SI DANTELA ALBASTRA

Alege o rochie care îți avantajează silueta și stilul personal. Nu te lăsa influențată de tendințele modei sau de părerea altora. Alege o rochie care îți place ție, care îți reflectă personalitatea și care îți evidențiază punctele forte. Fii atentă la croiala, lungimea și materialul rochiei, astfel încât să te simți confortabil și încrezător în ea.

Coordonează-te cu soacra ta. Dacă vrei să eviți situațiile neplăcute sau penibile, este bine să discuți cu soacra ta despre ce rochie veți purta la nuntă. Astfel, puteți evita să purtați aceeași rochie sau una foarte asemănătoare, sau să vă contraziceți în privința culorilor sau a stilului. Încercați să vă puneți de acord asupra unor criterii generale și să vă respectați reciproc alegerile.