Tendintele in moda feminina pentru sezonul primavara/vara 2024

Astazi voi vorbi despre tendintele in moda feminina pentru sezonul primavara/vara 2024. Ce piese vestimentare nu trebuie sa va lipseasca din garderoba si cum sa le asortati pentru a fi in pas cu moda?

Rochiile sunt un must-have al oricarui sezon cald, dar anul acesta se poarta modelele cu imprimeuri florale, geometrice sau animal print. Culorile care domina sunt cele vii si contrastante, precum rosu, galben, albastru sau verde. Rochiile midi sau maxi sunt perfecte pentru zilele de vara, cand vreti sa va simtiti confortabil si elegante. Puteti alege rochii cu maneci scurte, lungi sau fara maneci, in functie de preferinte. Rochiile se potrivesc atat pentru ocazii speciale, cat si pentru tinute casual, daca le accesorizati corespunzator.

ROCHIE DE VARA LUNGA, DIN VOAL VERDE, VAPOROASA, CU MANECA LUNGA
ROCHIE DE VARA LUNGA, DIN VOAL VERDE, VAPOROASA, CU MANECA LUNGA

Bluzele sunt alte piese esentiale in garderoba unei femei. Anul acesta, bluzele cu volane, dantela sau broderie sunt la mare cautare. Ele adauga un plus de feminitate si romantism oricarei tinute. Puteti purta bluze in culori pastelate sau vibrante, in functie de starea de spirit. Culorile care se poarta sunt cele neutre, precum alb, negru, gri sau bej. Bluzele se asorteaza usor cu pantaloni, fuste sau salopete.

Tinuta office:BLUZA DE DAMA CU PRINT FLORAL MULTICOLOR
BLUZA DE DAMA CU PRINT FLORAL MULTICOLOR

Pantalonii sunt piese versatile si practice, care nu se demodeaza niciodata. Anul acesta, pantalonii largi, cu talie inalta sau cu croiala dreapta sunt cei mai populari. Ei va ofera libertate de miscare si un aspect relaxat. Puteti opta pentru pantaloni uni sau cu imprimeuri, in functie de stilul vostru personal. Culorile care se poarta sunt cele inchise, precum maro, verde inchis, bleumarin sau bordo. Pantalonii se pot combina cu bluze, camasi sau tricouri.

PANTALONI DAMA EVAZATI CAPPUCCINO DECUPATI
PANTALONI DAMA EVAZATI CAPPUCCINO DECUPATI

Fustele sunt piese feminine si seducatoare, care va pun in valoare silueta. Anul acesta, fustele plisate, asimetrice sau cu slit sunt cele mai in voga. Ele va confera un aer sofisticat si modern. Puteti alege fuste scurte, medii sau lungi, in functie de ocazie. Culorile care se poarta sunt cele deschise, precum roz, lila, turcoaz sau coral. Fustele se potrivesc cu bluze, topuri sau pulovere.

FUSTA SCURTA PIELE ECO BURGUNDY
FUSTA SCURTA PIELE ECO BURGUNDY

Salopetele sunt piese comode si chic, care va scutesc de grija asortarii. Anul acesta, salopetele cu decolteu adanc, bretele subtiri sau cu nasturi sunt cele mai cautate. Ele va ofera un look fresh si jucaus. Puteti alege salopete scurte, medii sau lungi, in functie de temperatura. Culorile care se poarta sunt cele metalice, precum argintiu, auriu sau bronz. Salopetele se pot purta cu bluze, cardigane sau jachete.

SALOPETA DAMA DE CLUB, CAPPUCCINO, DIN PIELE ECO, MULATA
SALOPETA DAMA DE CLUB, CAPPUCCINO, DIN PIELE ECO, MULATA

Pentru noul sezon te invitam sa vizitezi categoria noastra de noutati undei vei gasi colectii noi saptamanal.