Meniu
Your Cart

MAZZINI

Geanta de dama confectionata din piele naturala bej, model clasic, elegant.Geanta Caroline bej poate fi purtata in tinute elegnate, office si casual.Latime: 25Adancime: 15 cmInaltime: 28,5 cm..
550 RON
Fără TVA:462 RON
Geanta de dama confectionata din piele naturala bej, eleganta.Geanta Maryam bej poate fi purtata in mana sau pe umar si se potriveste unei tinute office, casual sau eleganta.Latime: 26Adancime: 11 cmInaltime: 23 cmInaltime cu maner: 37..
550 RON
Fără TVA:462 RON
Geanta de dama confectionata din piele naturala neagra.Geanta eleganta Maryam poate fi purtata ca geanta de mana sau ca geanta de umar.Compozitie: Piele naturalaLatime: 26Adancime: 11 cmInaltime: 23 cmInaltime cu maner: 37..
550 RON
Fără TVA:462 RON
Geanta de dama Mazzini casual portocalie confectionata din piele naturala.Geanta orange Livia are doua compartimente, are buzunar si se inchide cu fermoar. Cureaua este reglabila si poate fi purtata in mana sau pe umar.Compozitie: Piele naturalaLatime: 35 cmAdancime: 14 cmInlatime: 30 cmInaltim..
550 RON
Fără TVA:462 RON
Geanta de dama confectionata din piele naturala rosie. Geanta eleganta Maryam rosie poate fi purtata ca geanta de mana sau ca geanta de umar. Compozitie: Piele naturala Latime: 26Adancime: 11 cmInaltime: 23 cmInaltime cu maner: 37..
550 RON
Fără TVA:462 RON
Geanta de dama, model clasic, dar sic cu imprimeu multicolor in nuante pastelate! Geanta Dalia are doua compartimente separate si buzunare la interior. In exterior are partea inferioara protejata de picioare tip butoni.Latime: 30 cmAdancime: 11 cmInaltime: 24 cmInaltime cu manere: 39 cm*Este po..
550 RON
Fără TVA:462 RON
MAZZINI
Geanta dama piele naturala alba semiluna Moon Geanta dama piele naturala alba semiluna Moon
Stoc Epuizat
Geanta dama piele naturala alba in forma de semiluna, accesorizata cu fermoar si lant auriu. Lațimea în cel mai lat punct este de 21 cm Adancime: 7cm Inălțime 14 cm Lungimea curelei 137 cm Produsa in Italia de Marco Mazzini..
247 RON
Fără TVA:208 RON
MAZZINI
Geanta dama piele naturala albastra Maryam Geanta dama piele naturala albastra Maryam
Stoc Epuizat
Geanta de dama confectionata din piele naturala albastraGeanta eleganta Maryam albastra are si o curea lunga si poate fi purtata si pe umar.Ccompozitie: Piele naturala Latime: 26Adancime: 11 cmInaltime: 23 cmInaltime cu maner: 37..
369 RON
Fără TVA:310 RON
MAZZINI
Geanta dama piele naturala bej casual Issabel Geanta dama piele naturala bej casual Issabel
Stoc Epuizat
Geanta dama confectionata din piele naturala bej, prevazuta cu buzunare in interior si pe exterior si curea reglabila.Model casual cu fermoare pe lateral care va ajuta sa ajustati adanimea sacului.Geanta Mazzini Issabel de mana este ideala pentru o tinuta casual sau pentru o tinuta office. Lati..
643 RON
Fără TVA:540 RON
MAZZINI
Geanta dama piele naturala bej casual Mirela Geanta dama piele naturala bej casual Mirela
Stoc Epuizat
Geanta de dama casual bej, confectionata din piele naturala de calitate, model casual/sport.Geanta Mirela bej are curea reglablila si buzunar aplicat.Geanta de mana MazziniGeanta de umar Compozitie: Piele Naturala Lațime: 35 cm Adancime: 12 cmInălțime: 33 cm Inalțime cu mâner: 62 cm Inaltimea se reg..
310 RON
Fără TVA:261 RON
MAZZINI
Geanta dama piele naturala galbena casual Issabel Geanta dama piele naturala galbena casual Issabel
Stoc Epuizat
Geanta dama confectionata din piele naturala galbena, prevazuta cu buzunare in interior si pe exterior si curea reglabila.Geanta Issabel galbena de mana are fermoare pe lateral care va ajuta sa ajustati adanimea sacului. Latime: 33 cmAdancime: 12 cmInaltime: 30.5 cm Inaltime cu maner: 50 cm&nbs..
643 RON
Fără TVA:540 RON
MAZZINI
Geanta dama piele naturala galbena tip postas Firenze Geanta dama piele naturala galbena tip postas Firenze
Stoc Epuizat
Geanta dama tip postas din piele naturala galbena, prevazuta cu trei compartimente, cu buzunar in interior si la exterior.Geanta Firenze galbena are curea lunga reglabila si se inchide cu fermoar.Latime:  26 cm Adancime: 10.5 cm Inaltime: 16 cm Lungimea curelei: 139 cm..
275 RON
Fără TVA:231 RON
MAZZINI
Geanta dama piele naturala gri Claudia Geanta dama piele naturala gri Claudia
Stoc Epuizat
Geanta dama de umar confectionata din piele naturala gri, model casual, ideal pentru tinute office sau tinute casual de zi.Latime: 49 cm  Adancime: 14 cm Înălţime: 37 Inaltime cu maner: 57 cm..
410 RON
Fără TVA:345 RON
MAZZINI
Geanta dama piele naturala gri Noemi Geanta dama piele naturala gri Noemi
Stoc Epuizat
Geanta de dama confectionata din piele naturala de calitate, model trendy ce poate fi purtat ca geanta de umar sau geanta de mana.Compozitie: Piele NaturalaLațime: 42 cmInălțime: 30 cm Inalțime cu mâner: 53 cmAdancime: 14 cm..
421 RON
Fără TVA:354 RON
MAZZINI
Geanta dama piele naturala neagra Claudia Geanta dama piele naturala neagra Claudia
Stoc Epuizat
Geanta de dama confectionata din piele naturala neagra, perfecta pentru o tinuta casual de zi.Geanta de umar piele neagra.Produsa in Italia Latime: 49 cmAdancime: 14 cmÎnălţime: 37Inaltime cu maner: 57 cm..
410 RON
Fără TVA:345 RON
MAZZINI
Geanta dama piele naturala neagra Monica Geanta dama piele naturala neagra Monica
Stoc Epuizat
Geanta eleganta de dama confectionata din piele naturala neagra, accesorizat cu lant argintiu.Geanta Monica este produsa de brandul Mazzini si se poate purta pe umar sau poate fi purtata in mana.Compozitie: Piele naturalaInaltime: 26 cm Inaltime cu maner: 49 cmAdancime: 13 cm Latime: 32 cm..
339 RON
Fără TVA:285 RON
MAZZINI
Geanta dama piele naturala neagra semiluna Moon Geanta dama piele naturala neagra semiluna Moon
Stoc Epuizat
Geanta dama piele naturala neagra in forma de semiluna, accesorizata cu fermoar si lant auriu.Lațimea în cel mai lat punct este de 21 cm Adancime: 7cmÎnălțime 14 cm Lungimea curelei 137 cm Produsa in Italia de Marco Mazzini..
247 RON
Fără TVA:208 RON
MAZZINI
Geanta dama piele naturala turcoaz deschis Claudia Geanta dama piele naturala turcoaz deschis Claudia
Stoc Epuizat
Geanta dama confectionata din piele naturala turcoaz deschis, prevazuta cu buzunare in interior si pe exterior si curea reglabila.Model casual cu fermoare pe lateral care va ajuta sa ajustati adanimea sacului.Geanta Mazzini Issabel de mana turcoaz deschis este ideala pentru o tinuta casual sau pentr..
410 RON
Fără TVA:345 RON
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)