Ce haine puneti in valiza? Idei de tinute calduroase pentru vacanta de iarna

Daca va pregatiti sa plecati intr-o vacanta de iarna, probabil va intrebati ce haine sa puneti in valiza. Nu vreti sa va inghetati, dar nici sa va incarcati prea mult bagajul. Ei bine, am cateva idei de tinute calduroase si confortabile pentru voi, care sa va faca sa va simtiti bine si sa aratati si bine. Iata-le:

O pereche de blugi skinny, o bluza groasa si pufoasa, o geaca de piele si o caciula colorata. Aceasta tinuta este perfecta pentru o plimbare prin oras, pentru ca va ofera caldura, dar si un aer cool si trendy. Puteti asorta geaca de piele cu o pereche de ghete sau de bocanci, in functie de preferinte.

O rochie tricotata, o pereche de colanti negri, un cardigan lung si un fular mare. Aceasta tinuta este ideala pentru o zi relaxanta la cabana, pentru ca este foarte confortabila si cozy. Puteti adauga un strat in plus de caldura cu o pereche de sosete groase si de papuci de casa.

ROCHIE CASUAL TRICOTATA SCURTA, BEJ, CU GULER PE GAT, MULATA, CU MANECA LUNGA
ROCHIE CASUAL TRICOTATA SCURTA, BEJ, CU GULER PE GAT, MULATA, CU MANECA LUNGA

O fusta midi plisata, un pulover oversized, o jacheta matlasata si o bereta. Aceasta tinuta este potrivita pentru o iesire la un restaurant sau la un muzeu, pentru ca este eleganta, dar si calduroasa. Puteti completa look-ul cu o pereche de cizme cu toc sau de botine.

O salopeta din denim, un tricou cu imprimeu, un hanorac cu gluga si o pereche de manusi. Aceasta tinuta este recomandata pentru o zi de distractie la partie, pentru ca este practica, dar si vesela. Puteti purta o pereche de bocanci impermeabili sau de cizme de zapada.

SALOPETA DAMA DE BLUGI, DIN DENIM, ALBASTRA, CU FERMOAR SI BUZUNARE
SALOPETA DAMA DE BLUGI, DIN DENIM, ALBASTRA, CU FERMOAR SI BUZUNARE

O pereche de pantaloni largi din stofa, o camasa alba, un pulover cu guler inalt si o esarfa. Aceasta tinuta este inspirata de stilul scandinav, care este minimalist, dar si calduros. Puteti asorta pantalonii cu o pereche de mocasini sau de tenisi.

Sper ca v-am dat cateva idei de tinute calduroase pentru vacanta voastra de iarna. Nu uitati sa va impachetati si cateva accesorii, cum ar fi ochelari de soare, cercei sau bratari, pentru a adauga putina stralucire outfiturilor voastre. Si cel mai important, bucurati-va de vacanta!